BetaPack udvider sortimentet med nye undertage

26. august 2022

BetaPack udvider løbende sortimentet med nye kvalitetsprodukter, og vi kan derfor nu præsentere et nyt sortiment af alpha Pro undertage, som alle lever op til markedets krav og det danske klima.


Når du vælger alpha Pro undertag, får du både en suveræn kvalitet og unikke produkter baseret på mere end 10 års erfaring indenfor udvikling og salg af materialer til byggeindustrien. alpha Pro undertage kommer i tre varianter – alpha Pro MH, alpha Pro MH+ og alpha Pro ML – alle diffusionsåbne, slidstærke og DUKO klassificerede.


Kendetegnet for alle tre varianter af undertage i alpha Pro-sortimentet er, at de kan anvendes som selvbærende undertag i både ventilerede og ikke-ventilerede konstruktioner med en taghældning over 15 grader, og de kan også alle anvendes som vindspærre. For at lette montagen ved overlap kommer alpha Pro MH+ med præmonteret overlapstape, hvilket adskiller denne variant fra de øvrige på markedet.


Både alpha Pro MH, alpha Pro MH+ og alpha Pro ML kan anvendes i bæredygtige byggerier. Vi har særligt fokus på at sikre DGNB-erklæringer på alle vores alpha-produkter, og på vores hjemmeside finder du al den dokumentation, du skal bruge for at godtgøre, at alpha-produkter kan indgå i stort set alle byggerier – uanset hvilke miljø- og bæredygtighedskrav, der stilles.


Det er vores mål og ambition at sikre, at alle vores produkter udvikles og anvendes på sådan en måde, at de bidrager til mindre spild, højner den tekniske kvalitet af et byggeri og dermed er med til at sikre et positivt bæredygtighedsregnskab.


Alle produkter er testet og lever op til markedets krav og det danske klima. Derfor omfattes undertage i alpha Pro-sortimentet også både af en genetableringsgaranti og en produktgaranti, som er din sikring for et langtidsholdbart produkt af høj kvalitet.


Hvis du vil vide endnu mere om de tre alpha Pro undertage og deres egenskaber kan du finde mere information lige her på vores hjemmeside. Her kan du også downloade både datablade, DoP’er og DGNB-erklæringer.


Du kan finde alle tre varianter af alpha Pro undertage hos vores landsdækkende forhandler Davidsen Tømmerhandel.


Hvis du har spørgsmål eller behov for vejledning om produkter, anvendelse, garanti eller noget helt fjerde, står de dygtige medarbejdere hos BetaPack altid klar til at hjælpe dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte dem for mere information eller rådgivning på tlf. nr. 70 20 87 00. Du kan også finde kontaktinfo her.