Vi søger en økonomielev

21. maj 2019
BetaPack søger en økonomielev

Vi har brug for dig – hvis du har mod på udfordringer og har interesse og flair for tal.


Vi tilbyder et uddannelsesforløb, hvor der vil være stor fokus på oplæring i de grundlæggende funktioner i en økonomi- og bogholderiafdeling. Vi vil sikre os, at du vil få en god ballast indenfor bogholderi og økonomistyring, således du står godt fagligt rustet efter endt elevuddannelse. Vores mål er at gøre dig så god, at vi ikke har lyst til at give slip på dig – og samtidig give dig en arbejdsplads, du ikke vil væk fra.


Om du har ambitioner, der går på at blive bogholder, controller, regnskabschef eller øverste økonomiansvarlige i virksomheden er ikke vigtigt – det vigtigste er, at vi laver en plan, der er realistisk for begge parter. Du skal være indstillet på både rutineopgaver og åben for skift i arbejdsopgaver.


Du vil forventeligt komme til at arbejde med:

  • Finansbogholderi
  • Debitor- /kreditorbogholderi
  • Måneds- og årsrapportering
  • Driftsanalyse og controlling
  • Optimeringsopgaver


Vi vil lægge meget energi og fokus på dig og dit elevforløb, hvorfor vi også forventer, at du er klar til at yde en indsats.


Vi lægger stor vægt på personlighed i forbindelse med rekrutteringen af vores nye elev – det er vigtigt, at vi tror på, at du kan bidrage positivt til den gode stemning, vi allerede har i virksomheden.


Ellers forestiller vi os om dig, at:

  • Du har den nødvendige baggrund for at kunne starte hovedforløbet i en elevuddannelse – f.eks. HHX eller EUX Business
  • Du har interesse for at arbejde med tal og økonomi
  • Du kan kommunikere i skrift og tale på dansk og engelsk
  • Du er ansvarsbevidst og mødestabil
  • Er du IT-minded, så vil det være en fordel


Som virksomhed har vi stor fokus på, at rammerne omkring jobbet skal være i orden – det tror vi giver de bedste arbejdsmæssige resultater, de gladeste kollegaer og i sidste ende glade kunder. Firmaarrangementer, god frugt og frokostordning, massage og motion i arbejdstiden er blot nogle af de ting, som vi tilbyder, som er med til at give en god arbejdsplads med glade kollegaer.


BetaPack er en handelsvirksomhed indenfor pap- og folieemballage samt varer til byggeindustrien. Vi vækster på alle vores produktområder, hvilket kun kan lade sig gøre, når vi i huset arbejder sammen og har fokus på vores kunders behov, hvilket i høj grad er hægtet op på vores store produktkendskab og leveringssikkerhed.


Har du lyst til at blive en del af et team på 20 dejlige mennesker, så send en ansøgning til Rekruttering@betapack.dk – har du spørgsmål, så send en mail, eller kontakt CFO Kasper Nilherd Østergaard på telefon 4697 6907.


Der er ikke nogen deadline på jobopslag – vi tager løbende ind til samtale – men så længe opslaget er aktivt og tilgængelig på vores LinkedIn-profil, så kan du stadig nå det – men skynd dig.For at forbedre din oplevelse på siden, anvender vi cookies. Klik OK eller klik her, for at læse mere om cookies.

OK