Hurtig lufttætning på svært tilgængelige steder

13. april 2022
 spraybare lufttæthedsforsegling AEROSANA VISCONN

BetaPack lancerer nu, i samarbejde med tyske pro clima, den spraybare lufttæthedsforsegling AEROSANA VISCONN. En spraybar og flydende dampspærre som blandt andet udmærker sig ved, at kunne løse komplekse detaljer meget hurtigt.


FORDELE:

  • Hurtigt og nemt
  • Spray eller fuge, ekstremt hurtigt arbejde på svært tilgængelige steder
  • Optager bevægelser i bygningsdele. Forbliver permanent elastisk
  • Klæber på alle gængse bygningsflader. Fungerer også som bindelag til tape
  • Kan pudses over, males og klæbes over
  • Kan klare revner og samlinger op til 20 mm bredde
  • Ingen blanding nødvendig: klar til brug
  • Besparelser i arbejdstid og dermed totaløkonomien


Download vores nye katalog om AEROSANA VISCONN eller se montageanvisningsvideoer på vores hjemmeside.


AEROSANA VISCONN SUVERÆN KLÆBEKRAFT

AEROSANA VISCONN har fremragende klæbeegenskaber på de armerede membraner fra BetaPack. AEROSANA hæfter ligeledes på PVC rør, lednings- og rørgennemføringer, diverse metalrør, ru og malet træ, træbaserede pladematerialer så som OSB, krydsfiner, MDF mm.


PRO CLIMA DANMARK

BetaPack forhandler pro clima’s produkter i Danmark. Vi har samarbejdet i 10 år om at levere de bedste produkter til byggeindustrien.


pro clima’s produkter sørger for optimal lufttæthed og aktiv fugtbehandling inklusive højtydende intelligente dampspærrer, undertags baner, specielle klæbere og tape løsninger. Produceret i henhold til de høje kvalitets standarder i Europa. AEROSANA VISCONN har været på det tyske marked siden 2016.


pro clima er markedsledende som udvikler og producent af intelligente løsninger til klimaskærm og dampspærre til lufttætning af konstruktioner. pro clima udvikler løbende på integrerede løsninger til lufttætning og fugtsikring, for at opnå ideelt indeklima og reduktion af energi til opvarmning.

Sammen med pro clima har BetaPack stort fokus på den samlede klimaskærm – såvel udvendigt som indvendigt, med et bredt sortiment.


Download kataloget med pro clima’s innovative sortiment her.