Kursus i armeret dampspærre stor succes!

25. juni 2020

I denne uge afholdte BetaPack et spændende og relevant kursus i armeret dampspærre på Roskilde tekniske skole sammen med faglærer Johnny Lundgreen. Kurset bestod af både teori og praktiske opgaver. Deltagerne kom fra mange forskellige typer virksomheder og bestod af blandt andet rådgivere, byggeledere, tømrere, formænd og medarbejdere i byggeskadefonden.


Teorien dækkede blandt andet de nyeste krav fra Bygningsreglementet, forskellen på at montere dampspærre på nybyg og ved renovering, gennemgang af forskellige dampspærretapes samt vigtigheden i at bruge primer på sugende underlag.


De praktiske opgaver bestod i først at montere en PE-folie med dertilhørende ledningsgennemførsler, ventilationsrør og andre steder der skulle tætnes godt. Det hele blev sat under tryk, og der blev tilsat røg, så eventuelle utætheder tydeligt kunne spottes. Derefter blev samme øvelse lavet med alpha neti armeret dampspærre – og forskellen var tydelig! Udover at montagen tog under den halve tid, så var det også meget mere tæt og ingen røg slap ud her.


Vi er glade for den store interesse for dette kursus og holdet var helt fyldt op.


BetaPack er glade for at kunne dele ud af den vigtige viden og dermed sikre at håndværkere er bedre klædt på til at arbejde med armeret dampspærre, som kan opnå en helt exceptionel lufttæthed, når montagen udføres korrekt 🦾