Montagevideoer til alpha gulvunderlag - det komplette sortiment

7. maj 2021
montagevideo alpha gulvunderlag foam med folie

Byggematerialer.dk kan du i denne uge læse om vores nye tiltag i forbindelse med alpha gulvunderlag.

Vi har produceret en serie montagevideoer som har til formål at hjælpe montøren til en sikker og korrekt montage.


Kontakt Per M. Sohn eller Peter Buch Nielsen på 69 16 34 00 og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe med at udbrede mere viden om gulvunderlag og vigtigheden af dette.


BetaPack A/S tilbyder det bredeste udvalg af gulvunderlag, og opdaterer løbende sortimentet med nye kvaliteter og produkter. Det rigtige valg af gulvunderlag er afgørende for den samlede tilfredshed ved gulvet.


Akustikken i specielt store rum kan væsentligt forbedres ved at vælge den rigtige type underlag til det valgte gulv. Akustikken er en vigtig faktor for et godt indeklima. Ligeledes kan det have afgørende betydning at vælge et underlag der yder den rette understøtning til gulvet, så man derved sikrer en lang holdbarhed og levetid på gulvet.


alpha prima gulvunderlaget udmærker sig b.la. ved at være en delkomponent i det gennemtestede alpha Radonsystem. Systemet er testet samlet og klassificeret til klasse 2 af BUILD (tidligere SBI) som er et meget tæt system til radonsikring.


Gulvunderlagssystemet understøttes af kompetent rådgivning fra BetaPacks konsulenter, der sikrer projektsupport og rådgivning i hele Danmark. Se vores montagevideoer her.


Hovedparten af alpha gulvunderlagsprodukter består af 100% genanvendelige materialer. Produkterne kan dermed hjælpe dig til at bygge mere bæredygtigt.


alpha gulvunderlagssortiment fra BetaPack forhandles af flere byggemarkedskæder.