Valsemøllen får hjælp af BetaPack til at optimere og skabe grøn balance

8. januar 2019

I et interview med Mads Strandgaard Jensen, Emballageindkøber for Valsemøllen, fortæller han, hvilke krav slutbrugeren har til emballeringen af Valsemøllens produkter:


"Vores kunder efterspørger en bæredygtig emballage, slutbrugeren er begyndt at kigge på genanvendeligheden for hele produktet dvs. indholdet og emballagen. Emballagen skal derfor signalere bæredygtighed og grøn balance. Hos Valsemøllen er man i gang med at implementere FSC® logo på alle bølgepap emballager, der købes FSC® certificeret papir, og slutbrugeren kan tjekke bæredygtigheden ved hjælp af det trykte FSC logo på emballagen."


Om Valsemøllens krav til BetaPack som leverandør, fortæller Mads Strandgaard Jensen videre:


"Vores leverandører skal selvfølgelig have de rigtige certificeringer herunder FSC certificeringen. De skal være pålidelige og levere den rette kvalitet til aftalt tid. Vi skal ikke overemballere, men emballagen skal beskytte produktet ordentligt, hvis produktet bliver beskadiget, ja så er der jo tale om rent spil, hvilket er dårligt for miljøet."


Mads Strandgaard Jensen konkluderer om samspillet med BetaPack:


"Samarbejdet med BetaPack fungerer godt. De er pålidelige, imødekommende, og de kommer på egen hånd med initiativer til optimeringer."


Vi er i BetaPack glade for samarbejdet med Valsemøllen.


Hvis du har spørgsmål om bæredygtighed og FSC-mærkningen på emballager, er du velkommen til at tage kontakt til Tina Paulsen på tp@betapack.dk eller på tlf. 4697 6902 .