Vi søger en salgskonsulent med byggeteknisk indsigt

3. september 2018

Ekstern salgskonsulent med byggeteknisk indsigt søges til Jylland/Fyn i en nyoprettet stilling 


BetaPack A/S
I BetaPack oplever vi vækst i salg af materialer til byggebranchen. Vi søger derfor en dynamisk medarbejder, der skal udvikle og servicere kundeporteføljen i en nyoprettet stilling. Vi forestiller os, at du har bopæl centralt i Østjylland. Som salgskonsulent til byggebranchen vil du blive del af et professionelt og dedikeret team, hvor kundetilfredshed, vidensdeling og humor er i højsædet.


Jobbet
Salg, rådgivning og vejledning om primært gulvunderlag og på sigt dampspærresystemer, til professionelt byggeri vil være det primære i dagligdagen. Samarbejde, undervisning og support af personale hos vores kunder vil også være en vigtig del af din hverdag. På sigt skal du afholde undervisningsseminarer hos forretningerne og deres kunder. Vi forventer, at du har teknisk indsigt og tager initiativ. Har fokus på høj faglighed og løser opgaver både selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer.

Faglige kompetencer
* Gerne et par års erfaring med eksternt salg og professionel rådgivning
* Byggeteknisk uddannelse eller uddannet tømrer/snedker
* Erfaring med eller interesse for at lære at undervise
* Du har gyldigt kørekort.

Personlige egenskaber
* Fleksibel med arbejdstider og arbejdsopgaver
* Selvkørende og professionelt adfærd med øje for detaljer
* Tillidsskabende, åben og imødekommende natur
* Resultatorienteret på at skabe de bedste løsninger

Dine evner til at opbygge relationer og kommunikere med alle interessenter i branchen vil skabe din succes. Din lyst til og erfaring med at afdække, opsøge og udvikle nye muligheder i markedet – både produkt- som kunderelateret – giver dig rig mulighed for selv at præge arbejdsdagene.

Løn- og ansættelsesvilkår
Jobbet er et fuldtidsjob. Der tilbydes fast løn samt, som matcher kravene og dine kvalifikationer. Som udgangspunkt stiller vi en bil til rådighed samt computer og telefon.

BetaPack tilbyder
En grundig oplæring til produkterne og koncepterne. BetaPack har et uhøjtideligt og humørfyldt arbejdsmiljø med god intern kommunikation, gode kolleger samt en flad organisationsstruktur med højt til loftet. Der tilbydes sundhedsforsikring og pensionsordning samt fleksible arbejdstider.
BetaPack er en røgfri virksomhed.

Ansøgning
Matcher du ovennævnte, modtager vi gerne din ansøgning. Send os hurtigst muligt en kortfattet ansøgning og CV senest den 17.12.2018 til: Byggeteknisk rådgiver Peter Buch Nielsen pbn@betapack.dk. Samtaler vil foregå løbende i perioden. Opstart efter aftale.