EN VINDSPÆRRE TIL ENHVER OPGAVE!

7. juni 2022
valg af dampspærre

For at forhindre fugt og vind i at trænge ind i en bygningskonstruktion, skal du montere en vindspærre. En vindspærre, er et beskyttende lag i en konstruktion, som standser vind og slagregn og dermed hjælper med at bevare konstruktionens isoleringsevne.


alpha Vindspærre- og Facadesystem består af produkter, der anvendes primært i lette facadekonstruktioner, hvor der er ventilation mellem facadebeklædning og isolering.


Alle vindspærrer i systemet er 3-lags polypropylen (PP) membraner med høj rivstyrke og stor smidighed. Det sikrer en hurtig montage og let arbejdsgang. Samtidig minimeres risikoen for fugtproblemer i konstruktionen, da alle membraner er meget diffusionsåbne.


Vindspærren monteres på den udvendige side af isoleringen, derved forhindres kold luft i at trænge ind i konstruktionen, og isoleringsevnen bevares.


I systemet findes flere typer vindspærrer i forskellige størrelser, således der er et produkt til enhver opgave lige fra mindre renoveringer/tilbygninger til nybyggerier.


Når du vælger alpha vindspærre- og facadesystem får du både en suveræn kvalitet og unikke produkter baseret på mere end 10 års erfaring indenfor udvikling af materialer til byggeindustrien. Systemet består af produkter, der anvendes primært i lette facadekonstruktioner, hvor der er ventilation mellem facadebeklædning og isolering.


UDVALGTE PRODUKTER FRA SORTIMENTET OG 30 ÅRS SYSTEMGARANTI


alpha pro UV vindspærre er lavet med moderne monolitisk teknologi. Den er specialudviklet til facader med åbne beklædninger, hvor den permanent bliver udsat for en smule UV-påvirkning. Ved anvendelse i disse konstruktioner skal beklædningen være monteres senest 2 mdr. efter vindspærren er monteret. De åbne fuger må maks. være 35 mm og maks. udgøre 25% af overfladen. Er beklædningen fuldt dækkende, kan UV-vindspærren sidde 6 mdr. før beklædningen skal være monteret.


alpha pro UV vindspærre er:

  • Meget diffusionsåben
  • Tåler 6 mdr. vejrlig
  • Monolitisk teknologi
  • Til åbne listebeklædninger

Til systemet hører naturligvis også alpha basis vindspærre, alpha pro vindspærre, alpha pro brandhæmmende vindspærre, samt et komplet udvalg af tilbehørsprodukter. Alle produkter er testet sammen, så de lever op til markedets krav og det danske klima.

Derfor omfattes alpha Vindspærre- og Facadesystem også af en 30 års systemgaranti.


UDVALGTE TILBEHØRSPRODUKTER


alpha EPDM-gummilister anvendes som underlag til facadeplader for at sikre et jævnt og beskyttende underlag ved fastgørelse. Monteres på lægter med hæfteklammer.


  • Tætner facadekonstruktioner af plane facadeplader
  • Sikrer stabilitet af facadeplader ved montering
  • Få i målene: 3 mm x 30 / 50 / 90 mm x 30 m


alpha pro UV tape med vandfast klæber til vand- og vindtætte samlinger udendørs. Fleksibel tape der aggressivt hæfter på alle alpha vindspærrer, undertag, samt på syntetiske dampspærre. Hæfter uden brug af primer på høvlet træ og andre ru overflader.


  • 60 mm bredde giver god sikkerhed
  • Stærk og vandfast klæber

Vil du vide mere om vores alpha vindspærresystem kan du finde udførlig dokumentation her. Du er også velkommen til at kontakte os på byg@betapack.dk eller på telefon 70 20 87 00 hvis du ønsker råd og vejledning.