Vores digitale trykteknologi åbner nye muligheder for at personalisere din plastemballage

14. marts 2024

BetaPack – din partner i digitaltryk på plastemballage


Med vores skræddersyede digitale trykløsninger kan din plastemballage skille sig ud fra mængden. Se her hvordan:


✔️ Fleksibelt produktionssetup, perfekt til små og større serier

Uanset om det er til begrænsede oplag eller dynamiske kampagner med flere forskellige designs, gør vi det nemt at tilpasse dine designs til en skræddersyet emballage.


✔️ Kort leveringstid og reduceret emballagelager

Med digitaltryk reducerer du produktionstiden og kan derved hurtigt reagere på skiftende markedstrends. Den korte leveringstid giver samtidig mulighed for at reducere dit emballagelager, og du reducerer derved risikoen for at skulle kassere udgået emballager.


✔️ Ekstraordinær printkvalitet

Vi tilbyder fremragende trykkvalitet med levende farver og skarpe billeder, hvilket sikrer, at din emballage fanger forbrugerens opmærksomhed. Emballagen kan tilpasses med diverse laktyper, som giver netop det udtryk som du ønsker i din emballage.


✔️ Ingen opstartsomkostninger og mulighed for prøvetryk

Med digitaltryk eliminerer du de traditionelle høje opstartsomkostninger til klicheer og cylinderere, som der normalt skal anvendes ved Flexo eller dybtryk. Du har samtidig mulighed for at godkende et prøvetryk inden produktionsstart, så du sikrer at dine emballager fremstår præcist, som du ønsker.


Hos BetaPack leverer vi innovative og omkostningseffektive emballageløsninger, der møder dine specifikke behov.

Vores digitale trykteknologi åbner nye muligheder for at personalisere din plastemballage og styrke din markedsposition.


Vil du vide mere om hvordan digitaltryk kan forvandle din emballagestrategi, så kontakt gerne  Jonas Krog Toft, som står klar til at guide dig igennem mulighederne og finde den perfekte løsning til dit brand.