KOMPETENT VEJLEDNING

In-house emballageudvikling, marketing- og grafiskservice

Vores kunder skal have en god oplevelse hos os. Vi vil hjælpe og servicere vores kunder fra A-Z, og derfor har vi vores egen interne udviklingsafdeling. Her sidder en emballagedesigner og en grafisk designer klar til at løse de udfordringer, I må have til enhver emballage opgave.

Vi har faciliteterne til at løse udfordringerne sammen med jer. Ved at have den ressource internt i huset, har både vi og I en lang række fordele, bl.a.

Kort udviklingsproces
Kort ekspeditionstid på grafiske filer
Kompetent Idéudvikling af ønsker og behov

Drejer det sig om sparring, inspiration, udførelse af konkrete opgaver eller om I måtte have behov for en teknisk, en kreativ eller en kommerciel evaluering af bestående eller kommende emballager, så henvend dig til BetaPack
Vores ressourcer er jeres ressourcer!

Der er rådgivning til forskel

Vi navigerer mellem hele udbuddet af emballager i karton og bølgepap i alle tykkelser med alle de forskellige egenskaber der findes, helt uafhængige af produktion og trykteknik. Om det er et flexotryk eller offsettryk – eller en kombination, det afgøres udelukkende af, hvad der er til kundens bedste.

Vejledning til tryk

Når du skal levere dokumenter, som skal bruges til produktion af trykte materialer er der nogle generelle retningslinjer, som du skal være opmærksom på at overholde. Der er forskel på trykmetoderne også i forhold til hvilket medie der trykkes på. Bemærk at eventuelle ændringer eller konverteringer vil blive efterfaktureret.

Kontakt vores dygtige medarbejdere, hvis du er i tvivl om noget. 

Kundeprøver - der pakkes folier til kunderne

CASES

Det er med stolthed at vi kan sige, at vi har leveret unikke løsninger til en række unikke brands gennem årerne.