KOMPETENT VEJLEDNING

In-house emballageudvikling, marketing- og grafiskservice

Vores kunder skal have en god oplevelse hos os. Vi vil hjælpe og servicere vores kunder fra A-Z, og derfor har vi vores egen interne udviklingsafdeling. Her sidder en emballagedesigner og en grafisk designer klar til at løse de udfordringer, I må have til enhver emballage opgave.

Vi har faciliteterne til at løse udfordringerne sammen med jer. Ved at have den ressource internt i huset, har både vi og I en lang række fordele, bl.a.

Kort udviklingsproces
Kort ekspeditionstid på skæreprøver og grafiske filer
Kompetent Idéudvikling af ønsker og behov
Drejer det sig om sparring, inspiration, udførelse af konkrete opgaver eller om I måtte have behov for en teknisk, en kreativ eller en kommerciel evaluering af bestående eller kommende emballager, så henvend dig til BetaPack.

Vores ressourcer er jeres ressourcer!

Der er rådgivning til forskel

Vi navigerer mellem hele udbuddet af emballager i karton og bølgepap i alle tykkelser med alle de forskellige egenskaber der findes, helt uafhængige af produktion og trykteknik. Om det er et flexotryk eller offsettryk – eller en kombination, det afgøres udelukkende af, hvad der er til kundens bedste.

Vejledning til tryk

Når du skal levere dokumenter, som skal bruges til produktion af trykte materialer er der nogle generelle retningslinjer, som du skal være opmærksom på og overholde. Der er forskel på trykmetoderne også i forhold til hvilket medie der trykkes på. Bemærk at eventuelle ændringer eller konverteringer vil blive efterfaktureret.


EGEN GRAFISK AFDELING

Vi har egen in-house marketing- og kommunikationsafdeling. Afdelingen tager sig af design opgaver, input til kreative løsninger og grafisk produktion.


Med en grafisk og kommunikations ressource internt i BetaPack, har vi et ønske om at styrke samarbejdet med jer, på de dele af produktionen, der omhandler emballering, filhåndtering og det grafiske udtryk.
CASES

Det er med stolthed at vi kan sige, at vi har leveret unikke løsninger til en række unikke brands gennem årerne.

For at forbedre din oplevelse på siden, anvender vi cookies. Klik OK eller klik her, for at læse mere om cookies.

OK