Udvidet producentansvar

24. maj 2024

Hos BetaPack A/S rådgiver vi i at tilpasse netop jeres emballager, så de lever op til de nye krav som stilles fra myndighederne.


Vi er engagerede i at fremme bæredygtighed gennem innovative emballageløsninger. Vores arbejde er fokuseret på at reducere plastforbrug, øge genanvendeligheden og harmonisere materialer for at sikre en grøn og bæredygtig fremtid.


Vi arbejder efter følgende principper:


Reducere plastforbrug:

Ved at analysere jeres eksisterende emballage, sigter BetaPack mod at nedbringe mængden af anvendt plast. Vi udnytter de forskellige typer af plast på markedet for at skabe mere effektive emballageløsninger. Gennem brugen af avancerede additiver, opnår vi de nødvendige egenskaber uden at gå på kompromis med produktets holdbarhed og beskyttelse.


Forbedring af genanvendelighed:

Vores strategi for at øge genanvendeligheden af emballager omfatter brugen af bæredygtige materialer, design af let adskillelige komponenter og en bevidst tilgang til design. BetaPack er forpligtet til at minimere miljøpåvirkningerne ved at implementere bæredygtige designløsninger.


Materialeharmonisering:

I BetaPack arbejder vi med at harmonisere forskellige plasttyper for at optimere genanvendelsesprocessen. Ved at kombinere plastmaterialer intelligent, sikrer vi høj kvalitet og holdbarhed i vores produkter. Vi tror på, at effektiv genanvendelse er nøglen til en bæredygtig fremtid.


Hvis du vil vide mere eller har brug for sparring på området, så kontakt Jonas Krog Toft, Salgschef i vores emballageafdeling.