Armeret dampspærre er vejen frem

20. april 2020
Tryk for at læse den fulde artikel

LANDETS STØRSTE HUSBYGGER VISER VEJEN


HusCompagniet skifter til armeret dampspærre - og det gør du også!


”Der er simpelthen mindre risiko for at lave montagefejl med en armeret dampspærre, og vil nogle kunder have et lavenergibyggeri, så er det nemmere at opfylde de skrappere tæthedskrav med en armeret dampspærre.” siger Ulrich Chrone, indkøbsdirektør i HusCompagniet.


I forhold til traditionelle dampspærrer af PE-folie er armeret dampspærre langt lettere at arbejde med grundet en markant lavere rullevægt. Den er meget formbar, nem at opstramme og overfladen er optimal til vedhæftning af tape. Alt dette er med til at give de bedste betingelser for at bygge lufttæt.


Vi er i BetaPack rigtig glade for at HusCompagniet har valgt vores alpha neti armeret dampspærre som standard til deres kvalitetsbyggeri. Vi har længe arbejdet på at få den armeret dampspærre mere udbredt på grund af den høje kvalitet og de mange fordele under montagen.Læs mere om hvorfor HusCompagniet har skiftet til armeret dampspærre og hvorfor faglærer på Roskilde Tekniske Skole Johnny Lundgren også anbefaler at bruge armeret dampspærre i artiklen fra Paskram her.