Persondatapolitik

For at der kan indgåes købsaftale med BetaPack A/S via www.betapack.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

• Firmanavn
• Adresse / Leveringsadresse / Åbningstider varemodtagelsen
• Telefonnummer
• CVR-nummer
• E-mail adresse til faktura
• Navn på kontaktperson
• Telefonnummer på kontaktperson
• E-mail adresse på kontaktperson


Vi foretager registreringen af jeres firma- og personoplysninger med det formål at kunne levere varen til jer og for at kunne rette henvendelse til jer, hvis der skulle opstå situationer hvor vi har brug for at komme i kontakt med jer. Disse oplysninger registreres på vores server og kan slettes hvis kontoen ikke har været aktiv i 5 år.

Når der indsamles firma- og personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af jeres udtrykkelige samtykke via godkendelse af vores handelsbetingelser, således at I er informeret om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.


Kun administrative medarbejdere har adgang til personoplysninger. De dataansvarlige på betapack.dk er alle ansatte hos BetaPack A/S. Oplysninger afgivet på betapack.dk sælges ikke videre til tredjemand, og der registreres aldrig personfølsomme oplysninger. Kun de absolut nødvendige informationer så som leveringsinformationer mv. videregives til relevante tredieparter, f.eks. transportør. Som kunde hos betapack.dk har I altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. I har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om jer. Disse rettigheder har I efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BetaPack A/S via e-mail: info@betapack.dk



Privatpolitik - BetaPacks brug af person- og virksomhedsoplysninger 

Oplysningerne bruges til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.


Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos BetaPack, skal du rette henvendelse kundeservice info@betapack.dk eller telefon +45 7020 8700. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.


Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på sikre servere med begrænset adgang, som er placeret i overvågede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.


Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.


I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. 


Cookies 

En cookie er en tekstfil, der lagres på din computer for at kunne identificere den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. 


Vejledning til at slette eller blokerer for cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering


Formål med cookies på vores website er teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger samt trafikmåling.


Sitet anvender tredjeparts cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. 


Sådan fravælger du cookies fra Google Analytics: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout


NY PAP SERIE

Stærkt, let, stabilt, miljørigtigt og billigt. Bølgepap kan fremstilles, så det passer til dine krav om stabilitet, rivstyrke, trykbarhed, fugt-modstand, stabelstyrke m.v. Vores konsulenter har den faglige viden om materialer, produktion, trykteknikker og konstruktion.

For at forbedre din oplevelse på siden, anvender vi cookies. Klik OK eller klik her, for at læse mere om cookies.

OK