Samarbejde mellem BetaPack og VPG
Samarbejde mellem BetaPack og VPG

Innovative emballageløsninger til dyrefoder-branchen

Lige siden 1997 har Vital Petfood Group (VPG) været en af de førende virksomheder inden for dyrefoder-branchen i Skandinavien, og med to fabrikker i henholdsvis Hasselager og Ølgod bliver der årligt produceret store mængder foder til hunde, katte, samt havens fugle.


BetaPack har siden midten af 2022 leveret diverse emballageløsninger til VPG og fungeret som en tæt samarbejdspartner i udviklingen af nye løsninger.En udfordring hos VPG kickstartede samarbejdet

Samarbejdet mellem BetaPack og VPG startede en smule tilfældigt med en udfordring hos VPG, som de ikke kunne løse med deres eksisterende leverandør.


Vi havde en udfordring med et af vores pap-displays, som vi havde svært ved at løse. BetaPack bød ind og fandt frem til en rigtig god løsning, og det var ligesom indgangen til samarbejdet, som har udviklet sig lige siden. For os er det en stor fordel at have en dansk leverandør, men også en leverandør, der kan levere fleksible løsninger. Og med BetaPack kan vi altid regne med, at de kan løse vores udfordringer hurtigt og effektivt”, fortæller Jacob Gram Stjernholm, Group Category Manager hos VPG.Én leverandør, én kontakt og én samlet løsning

I dag leverer BetaPack emballageløsninger i både pap, karton og folie til VPG, og netop dét at kunne få det hele ét samlet sted er en stor fordel - både i forhold til kvalitet, fleksibilitet og videreudvikling af løsninger.


Med BetaPack som leverandør har vi kun én kontakt, og det er både nemt og meget effektivt. Som private label-producent er vi nødt til at have en sikkerhed for, at vi har emballage på lager og en fornuftig leveringstid. Det var en udfordring tidligere, men det har BetaPack løst - endda på et konkurrencedygtigt niveau og med garanti for høj kvalitet. Samtidig er det tydeligt at mærke, at BetaPack kæmper vores sag, hvis vi indimellem kommer med en kort deadline eller ændringer i sidste minut, og det er virkelig værdifuldt for os”, fortsætter Jacob Gram Stjernholm.Garanti for fleksibilitet og innovation - fra design til færdigt produkt

Indtil nu har samarbejdet mellem BetaPack og VPG budt på mange forskellige opgaver, og specielt udviklingen og sammensætningen af nye designs - og ikke mindst den fleksible tilgang - har vist sig at have stor værdi for VPG.


Hos BetaPack får vi en fleksibel løsning, selv når det drejer sig om ændringer af design i fuldtryk med billeder og farver, som normalt er meget omkostningstungt. For eksempel hvis en af vores kunder gerne vil køre en spontan kampagne, kan vi hurtigt få ændret i designet og få bestilt x antal emballage hjem. Eller hvis vi kommer med en label til en spand, som skal kunne fungere på karton i fuldtryk, kan vi også hurtigt få det kørt igennem, og det skaber stor værdi for både os og vores kunder”, fortæller Jacob Gram Stjernholm.


Et andet eksempel hvor BetaPack har hjulpet VPG med at udvikle på design er i forhold til de fuglebolde, som de producerer på fabrikken i Hasselager.


Fugleboldene bliver pakket i en gennemsigtig plastikspand med label på, men mange kunder efterspurgte muligheden for at kunne købe plastikspanden én gang for så herefter at købe fugleboldene separat. Her har BetaPack hjulpet med at lave et flot design i fuldtryk til den karton, som fugleboldene nu bliver pakket i. BetaPack hjælper os altså ikke kun med flotte og innovative designs, men også med at skabe lidt grønnere løsninger”, afslutter Jacob Gram Stjernholm.


De bedste samarbejder er dem, der giver værdi på begge sider, og sådan et samarbejde er i den grad stablet på benene mellem BetaPack og VPG.


Vi sætter stor pris på samarbejdet, og derfor går vi også gerne langt for at imødekomme VPG’s ønsker og behov. For os er det en motiverende faktor at kunne være med til at udvikle dem, deres løsninger og deres store potentiale – og netop dét er er med til at gøre samarbejdet meget positivt over hele linjen”, fortæller Allan Myrup, Key Account Manager og ansvarlig for VPG.


Hvis du har spørgsmål til vores samarbejde med VPG, vores emballageløsninger eller lignende, er du mere end velkommen til at kontakte Key Account Manager Allan Myrup på tlf. 27 13 03 78 eller mail am@betapack.dk