Vi optimerer folien til Dansand's velkendte og gode produkter

11. marts 2022

Dansand A/S og BetaPack A/S har igennem et langvarigt samarbejde, arbejdet proaktivt med løbende at optimere folien til Dansand's velkendte og gode produkter.


Folien er nøje tilpasset Dansand’s ønsker og behov for en god og stærk folie som kører optimalt på pakkelinjerne og samtidig præsenterer og beskytter produkterne bedst muligt, helt ud til forbrugerne.


Igennem det seneste år, har udviklingen af folien været koncentreret omkring en mere genanvendt emballage.

Det har resulteret i en folie, som i dag er 100% genanvendelig og består af allerede 30% genanvendte råvarer. De genanvendte råvarer stammer fra kasserede folier og råvarer fra BetaPack's produktion.

Anvendelsen af genanvendte råvarer, har betydet en reduktion i mængden af nye råvarer med 547.763 meter folie, svarende til 41.309 kg.


Dette skridt er blot det første step i arbejdet på at øge mængden af genbrugsmateriale i Dansand's folie og samtidig øge mængden af genbrugsfolie. Derfor arbejder vi allerede nu på at optimere yderligere på folierne så mængden af genbrugte råvarer øges, så vi bidrager til at komme tættere på verdensmål 12 og 17, som vi hos BetaPack har committet os til at bestræbe os på.


Hvis det har interesse at høre hvad vi hos BetaPack kan tilbyde netop dig, er i velkommen til at kontakte Allan Myrup eller Jonas Krog Toft.