BetaPack & La Lorraine: Et samarbejde, hvor der aldrig er langt fra tanke til handling

La Lorraine og BetaPack - emballage til donuts

Når det kommer til brød og bagværk, ved La Lorraine, hvad de snakker om, og deres sortiment råder over alt lige fra brød og wienerbrød til sødt bagværk og madbrød. Produkter, som kan findes på frost rundt omkring i de danske supermarkeder.


Siden slutningen af 2022 har BetaPack leveret emballage i pap og karton til La Lorraine – både til transport og forsendelse af produkterne samt til selve emballeringen af produkterne.Altid garanti for en skræddersyet løsning


Selvom samarbejdet mellem BetaPack og La Lorraine er forholdsvis nyt, er der allerede blevet skabt flere gode og innovative emballageløsninger. Løsninger, som både understøtter La Lorraines muligheder og løser deres udfordringer.


Uanset om det drejer sig om emballagen til forsendelse eller salgsemballagen til selve produktet, har vi hos BetaPack altid fokus på at skabe en skræddersyet løsning, der løser lige præcis den udfordring, som kunden står med. Det har også været tilfældet med La Lorraine, hvor vi i tæt samarbejde blandt andet har udviklet på emballagen til deres donut-produkter”, fortæller Allan Myrup, Key Account Manager og ansvarlig for La Lorraine.


Når en ny emballage til et produkt skal udvikles, er det ofte en proces, der indeholder både en del korrekturgange og finjusteringer for at finde frem til den konstruktion og det design, der passer bedst.


Emballagen til vores donut-produkter skulle igennem en del korrekturgange, før alle var tilfredse i forhold til både design og farver, men hele processen i samarbejde med BetaPack var superfleksibel. Selv da der var ændringer til designet midt i produktionsfasen, var der både fleksibilitet og villighed fra BetaPacks side til at gå ind og ændre i konstruktionen – uden at det gik ud over deadline”, fortæller Anders Stilou Qvortrup, Production Supervisor hos La Lorraine.En effektiv konstruktionsproces – fra start til slut


Som nævnt ovenfor har netop emballagen til donut-produkterne – donutæsken – været igennem en længere proces, hvor der fra start til slut er sket meget i forhold til design. Vi er blandt andet gået fra at have en æske i to dele til en æske i én samlet del med et større ’vindue’ ind til selve produktet. Samtidig var rumdelerne inde i æsken til at starte med lige, men blev så ændret til at skulle være skrå for bedre funktionalitet.


BetaPack var med helt fra starten i forhold til udviklingen af donutæsken – både i forhold til design og i forhold til, hvordan vi kunne tilpasse designet til vores maskiner, så de kører mest optimalt. Lige fra vi kommer med en idé, en ændring eller noget tredje, går der kun et par dage til, at BetaPack vender tilbage med en plan for, hvad der skal ske. Og det samme gælder i forhold til prototyper på emballagen, som vi så kan teste. BetaPack gør det generelt nemt for os at blive ved med at udvikle på vores produkter”, fortsætter Anders Stilou Qvortrup.


Hos La Lorraine er donutæsken blevet modtaget positivt både hos de interne sælgere og ude i supermarkederne, hvor den farvestrålende emballage lyser op i frostmontrerne.For La Lorraine gør den store fleksibilitet forskellen

Den store fleksibilitet, og også det høje serviceniveau, er i den grad noget, der gennemsyrer samarbejdet mellem BetaPack og La Lorraine og noget, der gør, at La Lorraine hurtigt kan ændre kurs, hvis der er behov for det.


Det at sælge konditorkager på frost, pakket som vi gør, er noget nyt i forhold til detailbranchen. Vi har skullet prøve os frem og finde ud af, hvad der fungerer. Derfor er vi lige nu også i en omstillingsperiode, og den fleksibilitet, som BetaPack udviser, gør, at vi kan agere agilt, ændre kurs hurtigt hvis det er nødvendigt, og komme hurtigere på markedet uden for store lagerbindinger. Det vil også sige, at vi kan skyde kampagner hurtigt i gang og samtidig sikre, at der er en sammenhængende rød tråd i alt emballage”, fortæller Trine Kjærsgaard, Trade Marketing Manager hos La Lorraine.


Hvis du har spørgsmål til vores samarbejde med La Lorraine, vores emballageløsninger eller lignende, er du mere end velkommen til at kontakte Key Account Manager Allan Myrup på tlf. 27 13 03 78 eller mail am@betapack.dk