Et tæt samarbejde mellem BetaPack og Them Andelsmejeri

Samarbejde mellem BetaPack og Them Andelsmejeri


Siden 2019 har BetaPack leveret emballage til Them Andelsmejeri. Nærmere bestemt bølgepapemballage, som de anvender til at fragte deres oste fra mejeriet og ud til de forskellige supermarkedskæder rundt omkring i landet. Them Andelsmejeri har gradvist flyttet alt deres papemballage til BetaPack, og det er der flere grunde til.Fleksibiliteten i at være tæt på hinanden

For Them Andelsmejeri betyder det meget, at BetaPack er en dansk virksomhed, der ligger tæt på dem. Det giver nemlig en stor fleksibilitet - både i det daglige samarbejde, og når det engang imellem skal gå lidt stærkere, og udfordringer skal løses hurtigt.


“BetaPack arbejder for os, og det kan vi tydeligt mærke. Og dét at de er så tæt på os rent fysisk gør vores samarbejde endnu bedre. Vi kan nemt tage dialogen direkte over en kop kaffe i stedet for, at det skal foregå over telefon eller online, og på den måde kan vi hurtigere og mere effektivt komme i mål med de rigtige løsninger”, fortæller Karina Nygaard Thomsen, teamleder hos Them Andelsmejeri.Altid en effektiv løsning på enhver udfordring

Hos BetaPack gør vi altid vores ypperste for at ramme den rigtige løsning så hurtigt som muligt, og for det meste lykkes det også i enten første eller andet forsøg. Dette er også noget, Them Andelsmejeri nyder godt af, og her bliver især ét eksempel fremhævet fra Karina:


“Da vi fik 1 ny pakkelinje, med nye produkter, skulle vi finde en ny emballage til at fragte vores produkter i. Og der var BetaPack med det samme klar til at løse vores udfordringer med konstruktionsændringer på emballagen. BetaPack mødte fysisk op og målte alt op for at sikre, at det hele passede sammen. I første omgang vendte de tilbage med en kasse uden låg - for at spare pakketiden - men den fungerede ikke helt optimalt. BetaPack mødte derfor op dagen efter, kiggede på det hele og vendte tilbage med en ny kasse inden for en uge, som levede op til alle forventninger og krav. Det gik superhurtigt, og netop derfor er vi så glade for vores samarbejde”, fortæller Karina.Et fokus på kontinuerlig optimering

Sparring, der går begge veje, en god dialog og et højt serviceniveau danner grundlaget for et succesfuldt samarbejde - og det gælder også for det mellem BetaPack og Them Andelsmejeri.


“Vi har løbende en dialog med Them Andelsmejeri om, hvad der fungerer for dem, og hvad der kan optimeres på. De har et stort og forkromet pakkeri med en masse automatiske pakkelinjer, så vi skal sørge for, at vores løsninger gør det så bekvemt som muligt for dem at håndtere pakkearbejdet - både så de interne processer kan optimeres, og så deres kunder - og i sidste ende slutbrugeren - er tilfreds. Samtidig har vi selvfølgelig et fokus på at bruge mindst muligt materiale til vores løsninger, og vi måler løbende på vores CO2-påvirkning på emballagen”, fortæller Jonas Krog Toft, salgschef hos BetaPack.


For at kunne optimere endnu mere på processerne, lagerfører vi også for Them Andelsmejeri. Det betyder blandt andet, at vi kan producere i store mængder, minimere enhedsprisen og øge leveringstiden.


“Det er et kæmpe plus, at leveringstiden er kort. Det vil nemlig sige, at vi kan reagere hurtigt, hvis en af vores kunder pludselig kører en kampagne, eller der er et større aftræk på nogle produkter end først antaget. Det giver en øget fleksibilitet og gør, at vi kan holde gang i hjulene hele tiden”, fortæller Karina.


Hvis du har spørgsmål til vores samarbejde med Them Andelsmejeri, vores emballageløsninger eller lignende, er du mere end velkommen til at kontakte salgschef Jonas Krog Toft på tlf. 46 97 69 06 eller mail jkt@betapack.dk

Samarbejde mellem BetaPack og Them Andelsmejeri