VELKOMMEN TIL FOLIEAFDELINGEN

FOLIEAFDELINGEN

BetaPack har gennem næsten 20 år opbygget en stor faglig viden og kompetence inden for folier til industrielle formål.

Vores værdisæt er enkle – vi vil være de bedste til det vi er bedst til!
Uanset hvilket produkt vi har med at gøre, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kunde. Vi er ikke hængt op på store investeringer i dyrt produktionsapparat, men vælger mellem de bedste samarbejdspartnere. Gennem grundig analyse af kundens udfordringer, behov og eksisterende løsninger finder vi frem til kundespecifikke løsninger.

UDVIKLING AF EMBALLAGE

Der er tung faglig ballast i afdelingen. Årelang erfaring i udvikling og innovativ formgivning af funktionelle salgsfremmende emballager. Kreativt har afdelingen designet emballager for mange af de mest kendte mærkevarer i dansk dagligvarehandel. Udviklingsafdelingen arbejder tæt sammen med konsulenterne for at skabe de mest sælgende og rationelle løsninger for vores kunder. Samarbejdet ser på hele emballageopgaven, hvor alt fra folietyper og -forbrug over logistik og håndtering til butiksfacing og værdi for slutbruger tages med i processen.EGEN GRAFISK AFDELING

– professionel håndtering af vores samarbejde på grafiske projekter!

Vi vil gerne være endnu bedre til at løse vores kunders og nære samarbejdspartneres behov for en smidig håndtering af grafiske opgaver med høj kvalitet som gennemgående tema! Vi har egen in-house marketing- og kommunikationsafdeling. Afdelingen tager sig af designopgaver, input til kreative løsninger og grafisk produktion.

Med en grafisk og kommunikations ressource internt i BetaPack, har vi et ønske om at styrke samarbejdet med jer, på de dele af produktionen der omhandler bl.a. emballering, filhåndtering og det grafiske udtryk. Vi ønsker ligeledes at styrke vores egen profil og samarbejdet med jer gennem en øget marketingindsats.


RING PÅ 7020 8700

OG FÅ EN SNAK OM JERES MULIGHEDER

CASES

Det er med stolthed at vi kan sige, at vi har leveret unikke løsninger til en række unikke brands gennem årerne.

FOLIE EMBALLAGER

Hos BetaPack har vi specialiseret os i at levere folie emballager, det vil sige folie i PE (polyethylen) eller laminerede folier til sække og poser. Emballager i blød plast har uhyre mange anvendelser lige fra ’ti-øres’ poser med få vingummibamser eller enkeltpakkede stykker med caféchokolade til sække med granitskærver eller gødning.


Dine emballager skal gøre en forskel, og det vi gerne hjælpe med. Derfor stiller vi al vores viden om plastegenskaber, produktion og design til din rådighed, så du får den optimale løsning til netop dine emballager.
Ring på 7020 8700 eller send en mail til info@betapack.dk og få en dialog om mulighederne for jeres næste emballage.


VORES PRODUKTER
Industrifolier
PE-folier
Aluminiumsfolier
Poser
Termogardiner
Ecoven stræk
Barrierefolier (lamineringsfolier og coextruderede folier)