LØSNINGER

BetaPack A/S er specialiseret i at levere kundespecifikke foliebaserede emballageløsninger til en lang række forskellige fødevarer- og industrielleprodukter. Vi har mere end 20 års erfaring, og gennem grundig analyse af kundes udfordringer og behov finder vi frem til den bedst mulige løsning.


Vi samarbejder med nogle af Europas bedste og førende producenter indenfor udvikling og produktion af foliebaserede emballager. Det sikrer, at vi altid i et tæt samarbejde med vores kunder finder den løsning, som passer bedst til det enkelte produkt.


Vi tilbyder også en række forskellige services til vores kunder. Disse er blandt andet:


  • Grafisk support
  • Just-in-Time leveringer
  • Lagerhold
  • Én fast kontaktpersonDerudover har vi også muligheden for at lave totale emballageløsninger for vores kunder, hvor vi både udvikler, producerer og leverer foliebaseret og papirbaseret emballager - f.eks. folie til energibarer og displaykasser.


Vores interne udviklingsafdeling står klar til at servicere vores kunder fra A-Z – lige fra udvikling, konstruktion, design, grafisk udtryk og skæreprøver/dummies. Dette sikrer en kort og agil udviklingsproces, hvor vi sammen, finder de bedste løsninger.