Om BetaPack

BetaPack medarbejdere gruppebillede

BetaPack A/S er en dansk privatejet handelsvirksomhed beliggende i Hørning tæt på Århus. Siden virksomhedens opstart i 1997 har vi haft fokus på at tilbyde innovative og kundespecifikke løsninger. Vi opererer i dag indenfor for 3 forretningsområder:Vores emballageløsninger sælges direkte til B2B-kunder indenfor industriprodukter og fødevarer (FMCG). Vores systemløsninger til byggebranchen sælges via forhandlere med fokus på de professionelt udførende.


Vores tætte og langvarige samarbejder med nøje udvalgte producenter i Europa sikrer, vi kan tilbyde vores kunder et enormt fleksibelt setup. Det betyder, vores kunder får de løsninger, der tager udgangspunkt i lige netop deres behov.


Vi er en samfundsbevidst virksomhed med fokus på ansvarlighed. Herunder er bæredygtighed et meget centralt område for BetaPack A/S, og vi ønsker at tage ansvar og arbejde aktivt for den bæredygtige omstilling og udvikling. Det vil vi bl.a. gøre i et tæt samarbejde med vores leverandører og kunder.

 

Læs mere om hvordan vi, indenfor vores 3 forretningsområder, arbejder målrettet med forskellige tiltag og aktiviteter, der understøtter FN's Verdensmål.


Vores vision er: 

Vi vil skabe værdi for vores kunder med fokus på innovative og bæredygtige løsninger, og dermed være vores kunders naturlige førstevalg.


Vi vil udfordre nuværende løsninger, og gennem vores specialistviden og dialog skabe fremtiden.


Vores mission er: 

Vi tilbyder kundetilpassede løsninger indenfor emballager til industrien og materialer til byggebranchen på det danske marked.