Vores forretningsområder

FOLIE | BYG | PAP


Pap & kartonnage
BetaPack har mere end 20 års erfaring indenfor sælgende og innovative papemballage og displayløsninger.
Vi udvikler og designer specifikke løsninger og har desuden egen grafisk afdeling. 

Vi er stolte af, at vi er FSC® certificeret (FSC-C111179) og kan levere bølgepap og karton emballage, som vi kan garantere kommer fra ansvarlige kilder. Se hvilke pap og karton produkter vi blandt andet udvikler her.


Folie
Gennem 20 år har vi opbygget en stor faglig viden og kompetence indenfor folier til industrielle formål. Vi tilbyder poser, sække og alt derimellem - med og uden tryk. Vi tilbyder desuden coating, prægning og forskellige perforationer. Læs mere om hvilke folie produkter vi kan tilbyde her.

Materialer til byggeindustrien
Det 3. felt vi er aktive indenfor er materialer til byggeindustrien med speciale i den lette del af klimaskærmen,
særligt dampspærre, vindspærre og undertag. Vores BYG konsulenter har en stor faglig viden og kan vejlede om produkterne og anvendelse. Du kan finde meget mere om vores BYG produkter her. 

Vores værdisæt er enkle – vi vil være de bedste til det vi er bedst til!

Uanset hvilket produkt vi har med at gøre, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kunde. Vi er ikke hængt op på store investeringer i dyrt produktionsapparat, men vælger mellem de bedste samarbejdspartnere. Gennem grundig analyse af kundens udfordringer, behov og eksisterende løsninger finder vi frem til kundespecifikke løsninger.