BÆREDYGTIGE EMBALLAGELØSNINGER

BetaPack A/S har valgt at arbejde aktivt med FN’s Verdensmål. Indenfor papirbaserede emballageløsninger har vi fuldt fokus på følgende Verdensmål:


  • Verdensmål nr. 12 – Ansvarligt forbrug og produktion
  • Verdensmål nr. 15 – Livet på land
  • Verdensmål nr. 17 – Partnerskaber for handling


I tæt samarbejde med vores kunder og producentpartnere arbejder vi målrettet med nedenstående tiltag:


  • Fokus på salg af FSC®-certificerede emballager
  • Minimering af materialeforbrug – herunder optimering af konstruktioner og papirkvaliteter
  • Optimering af palletering


Derudover er BetaPack A/S som virksomhed FSC-certificeret. Dermed kan vi levere bølgepap og karton, som med garanti kommer fra ansvarlige kilder.
FSC certificering

BETAPACK ER EN GRØNNERE VIRKSOMHED

Vi er stolte af, at vi er FSC® certificeret og kan levere bølgepap og karton emballage, som vi kan garantere kommer fra ansvarlige kilder.

Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed. Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og har det rette sikkerhedsudstyr. 

Se mere på  www.fsc.org

Bæredygtighed koster ikke ekstra hos BetaPack. Miljøet har vi alle pligt til at værne om, og derfor har vi hos BetaPack besluttet at levere FSC certificerede emballager til uændrede priser, altså ingen pristillæg for at passe på miljøet.