Bredt udvalgt i pap og karton emballage

LØSNINGER

BetaPack A/S er specialiseret i at levere kundespecifikke papirbaserede emballageløsninger til en lang række forskellige produkter og brancher. Vi har mere end 20 års erfaring, og gennem grundig analyse af kundes udfordringer og behov finder vi frem til den bedst mulige løsning.


Vi samarbejder med nogle af Europas bedste og førende producenter indenfor udvikling og produktion af papirbaserede emballager indenfor bølgepap og karton med flexo- eller offsettryk. Det sikrer, at vi altid i et tæt samarbejde med vores kunder finder den løsning, som passer bedst til det enkelte produkt.


Vi tilbyder også en række forskellige services til vores kunder. Disse er blandt andet:


- Én fast kontaktperson

- Lagerhold

- Just-in-Time leveringer

- Grafisk support

- Konstruktion


Derudover har vi også muligheden for at lave totale emballageløsninger for vores kunder, hvor vi både konstruere, producerer og leverer papirbaseret og foliebaseret emballager – f.eks. folie til energibarer og displaykasser.


Vores interne udviklingsafdeling står klar til at servicere vores kunder fra A-Z – lige fra udvikling, konstruktion, design, grafisk udtryk og skæreprøver/dummies. Dette sikrer en kort og agil udviklingsproces, hvor vi sammen, finder de bedste løsninger.

20 ÅRS ERFARING INDENFOR SÆLGENDE OG INNOVATIV PAPEMBALLAGE

Uanset hvilket produkt vi har med at gøre, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kunde. Vi er ikke hængt op på store investeringer i dyrt produktionsapparat, men vælger mellem de bedste samarbejdspartnere. Gennem grundig analyse af kundens udfordringer, behov og eksisterende løsninger finder vi frem til kundespecifikke løsninger.

VORES PRODUKTER

Bølgepap er et fantastisk materiale til emballager. Stærkt, let, stabilt, miljørigtigt og billigt. Bølgepap kan fremstilles, så det passer til krav om stabilitet, rivstyrke, trykbarhed, fugt-modstand, stabelstyrke.


Kartonnage er et materiale til emballering af lette produkter. Et let, billigt og miljørigtigt materiale til bakker, æsker og små kasser. Vi kan anvende forskellige foldeteknikker, klæb og vi kan isætte ruder i folie. Vi har ligeledes mulighed på tryksiden at tilføre iøjnefaldende løsninger med forskellige typer lak; mat, glans eller UV lak på offset tryk.


Vores konsulenter har den faglige viden om materialer, produktion, trykteknikker og konstruktion.

UDVIKLING AF EMBALLAGE

Der er tung faglig ballast i afdelingen. Årelang erfaring i udvikling og innovativ formgivning af funktionelle salgsfremmende emballager. Kreativt har afdelingen designet emballager for mange af de mest kendte mærkevarer i dansk dagligvarehandel. Udviklingsafdelingen arbejder tæt sammen med konsulenterne for at skabe de mest sælgende og rationelle løsninger for vores kunder. Samarbejdet ser på hele emballageopgaven, hvor alt fra kvaliteter, trykmetoder, logistik og håndtering bliver vurderet.


Læs mere om hvilke produkter vi tilbyder her.

EGEN GRAFISK AFDELING

– professionel håndtering af vores samarbejde på grafiske projekter.

Vi vil gerne løse vores kunders og nære samarbejdspartneres behov for en smidig håndtering af grafiske opgaver med høj kvalitet som gennemgående tema. Vi har egen in-house marketing- og kommunikationsafdeling. Afdelingen tager sig af designopgaver, input til kreative løsninger og grafisk produktion.

Vi ønsker ligeledes at styrke vores egen profil og samarbejdet med jer gennem en øget marketingindsats.


RING PÅ 7020 8700

OG FÅ EN SNAK OM JERES MULIGHEDER

MILJØCERTIFICERET BØLGEPAP

BetaPack er en lidt grønnere virksomhed, og vi er stolte af, at vi er FSC® certificeret og kan levere bølgepap emballage, som vi kan garantere kommer fra ansvarlige kilder.
Bølgepap består af 3-5 lag papir, der stammer fra træfiber. FSC mærket er forbrugerens garanti for, at træet kommer fra ansvarlig skovdrift. Via FSC sporbarhedssystem kan man følge træet fra skoven til det færdige produkt.

FSC®(Forest Stewardship Council®) er en international non-profit organisation, som arbejder dedikeret på at fremme og promovere ansvarlig skovdrift på verdensplan.

Se mere her. 

CASES

Vi rådgiver ikke ud fra et specifikt produktionsapparat eller en særlig efterbehandlingsmetode. Vi har ikke et dyrt produktionsapparat stående, der skal fyldes, men vi har adgang til et væld af muligheder gennem vore mange leverandører i Europa.


Vi har den dybe faglige viden, så vi kan vælge den mest rationelle produktionsmetode og kombinere teknik og materiale med innovativt design til de optimale løsninger til netop dine særlige opgaver.

SAMARBEJDSPARTNERE

BetaPack har i mere end 20 år leveret bølgepap og kartonnage til det danske marked i samarbejde med nøje udvalgte producenter fra primært Tyskland og Polen.


Baseret på grundighed, optimeret produktion, og et stort kendskab til det danske marked har BetaPack, med udviklings, salgs- og logistikafdeling i Danmark, de perfekte rammer til at servicere på et højt fagligt niveau.


Med vores base i Hørning syd for Århus har vi et ideelt udgangspunkt for at servicere hele landet.