VELKOMMEN TIL PAPAFDELINGEN

FSC Certifikat Bæredygtighed

BETAPACK ER EN GRØNNERE VIRKSOMHED

Vi er stolte af, at vi er FSC® certificeret og kan levere bølgepap emballage, som vi kan garantere kommer fra ansvarlige kilder.

Bølgepap består af 3-5 lag papir, der stammer fra træfiber. FSC mærket er forbrugerens garanti for, at træet kommer fra ansvarlig skovdrift. Via FSC sporbarhedssystem kan man følge træet fra skoven til det færdige produkt.

FSC® (Forest Stewardship Council®) er en international non-profit organisation, som arbejder dedikeret på at fremme og promovere ansvarlig skovdrift på verdensplan.

Se mere på  www.fsc.org

Toneangivende virksomheder som bl.a. LEGO, Maersk Line og store supermarkedskæder har fokus på bæredygtighed, og de har en politik for ansvarligt indkøb af træprodukter, papir og emballage.

Bæredygtighed koster ikke ekstra hos BetaPack. Miljøet har vi alle pligt til at værne om, og derfor har vi hos BetaPack besluttet at levere FSC certificerede emballager til uændrede priser, altså ingen pristillæg for at passe på miljøet.

Vi glæder os til at levere FSC mærkede og certificerede emballager til jeres virksomhed, og vi betragter det som en god fremtidssikring allerede nu at få FSC logoet indarbejdet som en fast del af jeres design på emballager.

Vi står klar til en dialog omkring, hvordan vi mener jeres emballage bedst kan signalere bæredygtighed med et FSC logo.


For at forbedre din oplevelse på siden, anvender vi cookies. Klik OK eller klik her, for at læse mere om cookies.

OK