VORES DYGTIGE KONSULENTER ER MED HELE VEJEN

Vi kan med stolthed sige, at vores konsulenter har den største faglige viden – både om produkter og om anvendelse. Det er en hjørnesten i vores virksomhed, at de mennesker, der har med kunderne og vores produkter at gøre, ved hvad de taler om! Det er vigtigt, fordi vi har mange tekniske produkter i vores sortiment, men mest af alt fordi vi vil stå inde for den service og vejledning, vi giver vores kunder.


Vores team af konsulenter ved hvad de taler om! De har opbygget en erfaring og et kendskab til både marked og produkter, som vi er særdeles stolte af. De holder øje med udviklingen indenfor hele klimaskærmen, og er særligt opmærksomme på nye teknologier og tendenser for dampspærrer, vindspærrer og undertag. Deres erfaring og årvågenhed gør, at de lynhurtigt kan finde den løsning, der passer jer bedst. Og de er med hele vejen!

Vi har kunder, som vi har haft gennem mange år, og det har vi, fordi vi sætter os ind i kundernes behov, opbygger et indgående kendskab til vores kunders forretning, ved hvad vi laver, og hvordan vi gør det bedst…